Uke 38 og 39

Vi savnet Bruno og Barolo denne uken for de var på ferie. Tara har vi savnet lenge nå for hun har vært på jakt. Vi håper hun har bidratt til mange rypemiddager fremover ;)   Derimot har vi hatt fantastisk vær og kost oss litt ekstra med de andre hundene. Charlotte er vår nye hundepasser som jobber her hver onsdag og torsdag. Hun har tre bichon havanais selv så hun er godt vant med hunder og trener agility hver tirsdag på Lillehammer Brukshundklubb, så hun har mye å bidra med. Vi og alle hundene er glade for å ha henne her hos oss. Bildene taler for seg selv og det er mange av de denne uken!


Det tok litt tid å få Brando til å balansere. Første utfordring var å få han til å hoppe opp på stokken. Nå endelig balanserer han stolt!!


Julius er veldig forelsket i Scharla....

Torsdag hadde vi bare 4 hunder så vi tok oss ekstra god tid på agility banen. Her ser man så vidt hodet til Ask idet han kommer ut av tunnelen
Bellman, Charlotte og Sige

Bellman hopper

Julius trener på sitt og bli.

Nate og Julius jobber kontakt


Charlotte jobber "gå pent"

Chana i fullt firsprang


Morgenstund


Hvilestund

 


2 kommentarer:

  1. Hei Nate og Sige !! Og alle dere firbeinte ! :-)
    Jeg savner dere så veldig ! Håper at jeg er tilbake på tirsdag til uken :-) Tror de tobeinte mener jeg er ferdig med løpetiden til da ;-) Boffes !!

    SvarSlett
  2. ....glemte å si at jeg lot rypene få leve... ;-)

    SvarSlett